by
İlker Yazar | Eki 16, 2023
Dünya Gıda Günü kapsamında düzenlenen “Gıdanın Geleceği Sempozyumu”, 13 Ekim 2023 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda konunun uzman isimlerini bir araya getirdi.
İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 250. Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Gıdanın Geleceği Sempozyumu”, 13 Ekim 2023 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda konunun uzmanlarını gözlem ve görüşlerini paylaşmak üzere buluşturdu.
“Su hayattır, su gıda demektir. Kimseyi geride bırakma!”
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) tarafından belirlenen bir tema çerçevesinde her yıl düzenlenen Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında, “Su hayattır, su gıda demektir. Kimseyi geride bırakma” mottosuyla düzenlenen sempozyumun açılış oturumunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şule Itır Satoğlu, İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Kılıç Akyılmaz ve FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık’ın konuşmaları yer aldı.
Ayrıntılar için web sitesini ziyaret edin:
https://haberler.itu.edu.tr/haberdetay/2023/10/13/itu-de-gidanin-gelecegi-sempozyumu