İstanbul Teknik Üniversitesi Sürdürülebilirlik Komisyonları Ödül Töreni, 10 Temmuz 2024 tarihinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üniversitemizin, THE 2024 Etki Sıralaması sonuçlarına göre 34. sıraya yerleşerek ortaya koyduğu küresel başarı dolayısıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Sürdürülebilirlik Komisyonlarındaki değerli hocalarımıza Teşekkür Sertifikalarını takdim ettik.

THE 2024 Etki Sıralaması’nın genel bir değerlendirmesine yer verilen etkinlik kapsamında, ayrıca 17 farklı Sürdürülebilirlik Kalkınma Amacına hitap eden 16 komisyonumuz ile geçtiğimiz senenin çalışmalarını değerlendirip yeni yol haritalarımızı çizdik, yeni dönem faaliyetlerine ilişkin planlamaları katılımcılarla paylaştık.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu: “Sürdürülebilirlik Ofisimize ve sertifika alan hocalarımıza, geleceğimiz için büyük önem arz eden sürdürülebilirlik alanındaki yoğun çabaları ve emekleri için çok teşekkür ediyorum.” sözleri ile Komisyon Üyelerine sertifikalarını takdim etti.

,