Üniversitemizin Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Börte KÖSE MUTLU ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru ACUNER TÜRET, Tayland, Bangkok’ta gerçekleştirilen “Global Sustainable Development Congress” (Küresel Sürdürülebilir Kalkınma Kongresi)’ne katıldı.

Kongre’de THE Etki 2024 Sonuçları canlı olarak açıklandı. Dünya’da 34.lüğü elde eden İTÜ, Bangkok’taki heyecanını YÖK Başkan Prof. Dr. H. Haldun GÖKTAŞ ile birlikte paylaştı.

Picture1Resimde soldan sağa, YÖK Başkan Prof. Dr. H. Haldun Göktaş, THE Etki Chief data officer (Baş veri sorumlusu) Duncan Ross, Sürdürülebilirlik Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Börte Köse Mutlu ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Acuner Türet.

THE Etki Küresel İlişkiler Sorumlusu Phil BATY ve Baş Veri Sorumlusu Duncan ROSS, yaptıkları sunumlarda “İyimser ve pozitif bir bakış açısıyla emek veren üniversiteler bugün başarıya ulaşmıştır” sözleri ile İTÜ’yü tebrik etmiştir. Dünya sıralamasında ilk 50’de yer alan ilk ve tek Türk Üniversitesi olarak İTÜ, organizasyonda da bizzat bulunarak ülkemizi gururlandırmıştır.

Picture2
Picture3